De Pennenlegger

De pennenlegger is een origineel EB.BY product van Nederlandse bodem.

 

De pennenleggers zijn handgemaakt en vervaardigd van echt leer, afkomstig van Europese runderen en ossen. De leersoorten zijn volgens een minerale looimethode (op chroombasis, minimaal gebruik) gelooid. Sommige modellen zijn afgewerkt met een wax van bijenwas. Doordat leer een natuurproduct is kunnen de geleverde pennenleggers iets afwijken van de foto’s op de site. Dit maakt uw pennenlegger uniek!                                     Voldoet het product toch niet helemaal aan uw verwachting? Neem dan gerust contact op.

 

De pennenlegger wordt geleverd met een zwart schrijvende Eco pen gemaakt van Bamboe (exclusief notebook).

pennenlegger-stijlvolle-thuisbasis-voor-jouw-pennen-potloden-fineliners

De stijlvolle thuisbasis voor jouw pennen, potloden en fineliners

Vind jij jezelf ook meerdere momenten op de dag terug, ongeduldig gravend in een hand- of werktas waar álles in lijkt te verdwijnen? Vooral pennen. Met de pennenlegger heb je niet alleen je schrijfgerei in één greep binnen handbereik, het fleurt ook gelijk je notitieboekje op!

Etui, boekenlegger en paperclip in één

Het elastiek geeft genoeg ruimte om op ieder gewenst punt in jouw notitieboek te leggen. Zo dient de pennenlegger gelijk als handige boekenlegger. Bovendien kun je onder het elastiek losse notities, bonnetjes, visitekaartjes en andere dingen bewaren. Zodat deze niet meer samen met je pennen onder in die hand- of werktas verdwijnen.

pennenlegger-etui-boekenlegger-paperclip-in-1
pennenlegger-past-op-alle-notitieboekjes-bulletjournals-agendas

Past op vrijwel alle notitieboekjes, bulletjournals en agenda’s

Door het elastiek is de pennenlegger simpel over de kaft te bevestigen en past over vrijwel alle soorten notitieboekjes, bulletjournals, agenda’s en zelfs lees- of studieboeken. Overal en bij alles waar jij je pen bij kan gebruiken. Check hier de maat van jouw notitieboekje voor een passende pennenlegger.

Cadeautje

Een praktisch cadeautje voor jezelf en door de stijlvolle designs ook leuk om cadeau te geven! Ook is de pennenlegger zeer geschikt als relatiegeschenk. Een pennenlegger met jouw logo of in jouw bedrijfskleuren? Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

pennenlegger-cadeau-cadeautje-voor-haar-design